Opleiding colonhydrotherapie, cursus colonhydrotherapie

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3478 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

De opleiding colonhydrotherapie bestaat uit 12 docentcontactdagen, een dag praktijkexamen en een dag theorie-examen. Op drie praktijkdagen tijdens de cursus ondergaan de cursisten de colonhydrotherapie zelf en geven zij de colonhydrotherapie bij elkaar. Naast de praktijkdagen vormt een stage in een praktijk voor colonhydrotherapie een belangrijk onderdeel van de opleiding colonhydrotherapie. Elke student draait 30 behandelingen in een reeds bestaande praktijk.
Het is ook mogelijk de opleiding colonhydrotherapie vermeld te doen. In dat geval hoeft de student tijdens de stage slechts 15 behandelingen te draaien en blijven Voeding en praktijkvoering in de cursus achterwege.
Deze korte opleiding colonhydrotherapie is bedoeld voor therapeuten, die zich het vak colonhydrotherapie – snel! - eigen willen maken en voor colonhydrotherapeuten die de bijzondere methode en techniek van de opleiding colonhydrotherapie willen toevoegen in hun praktijk.

Meer weten over de opleiding colonhydrotherapie?
Lees dan snel verder op deze website!
Aanmelden kan via het aanmeldformulier