Emotional Release Methode

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3478 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Emotional Release Methode

Met de Emotional Release Methode (ERM) leer je de colonhydrotherapie benaderen op een holistische manier. Dat heeft een veel diepgaandere reiniging in zich dan enkel het toepassen van een techniek.
ERM gaat uit van het gegeven dat 90% van lichamelijke klachten voortkomt uit het feit dat emoties in de darmen zitten (onderzoek Harvard Medical School, USA, 2013). Om deze emoties los te krijgen gebruikt academie Coventina de Life Coaching technieken uit het Neuro Associative Conditioning model (NAC-model).

In de opleiding leer je deze technieken kennen, ermee oefenen en ze gebruiken tijdens een darmspoeling. Door de juiste vragen te stellen kun je de emotionele blokkade raken, waardoor het proces van loslaten tijdens de spoeling enorm bevorderd wordt. Met als gevolg dat lichaam en geest een goede reiniging kunnen ervaren. Om ERM goed aan te leren is vooral de therapeutische houding van groot belang en daaraan wordt dan ook veel aandacht geschonken.