Cursus darmtherapie, opleiding darmtherapie

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3478 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /var/www/vhosts/coventina.nl/httpdocs/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Cursus darmtherapie! Coventina biedt de meest uitgebreide praktijkgerichte darmtherapie opleiding. Een belangrijk onderdeel is dat we werken in de opleiding  darmtherapie aan de emoties die in de darmen opgeslagen liggen. Dit zijn niet zomaar een paar gesprekken, de basis ligt in het kennen en toepassen van de darmposter met de emoties. Dat maakt deze cursus darmtherapie zo bijzonder. Geen opleiding  darmtherapie in Europa heeft dit onderdeel. Het is ontwikkeld door de eigenaresse van Coventina, Kitty Sanders zelf, na jarenlange praktijkvoering en cursus darmtherapie gegeven te hebben.  Kitty merkte na grondig onderzoek, dat er een sterk verband zit tussen het menselijk brein en de samenwerking met de emoties in de darmen.

Nieuwsgierig geworden naar de cursus darmtherapie!

Vraag jouw persoonlijk gesprek aan en ontdek zelf wat de opleiding  darmtherapie in jouw leven kan betekenen. Stuur een mail naar kitty@coventina.nl